Perkara yang Harus kita tahu Sebelum Membeli Vacuum

0 Comments

Terdapat jenis yang berbeza untuk setiap keperluan
Sebahagian daripada apa yang membuat belanja untuk vakum begitu mengelirukan adalah pelbagai jenis model dan jenis produk yang ada di pasaran. Kecilkan carian anda dengan memikirkan jenis vakum yang anda cari. Jika anda tidak pasti, mulakan dengan menumpukan pada ciri yang anda inginkan.

Mahu membersih rumah anda tanpa perlu memasang dan mencabut? Model tanpa wayar mungkin terbaik. Mencari peranti yang mudah alih dan mampu membersihkan ruang kecil? Cuba peranti pegang tangan.

Berikut adalah beberapa kategori model pembersih vakum utama:

Tegak: Gaya vakum yang paling ikonik (kepala motor dan sedutan keduanya terkandung dalam satu unit)
Handheld: Peranti kecil yang boleh dibawa ke tangan anda
Canister: Motor dan kepala sedutan dipisahkan

Robotik: Perisian yang boleh diprogramkan yang memerlukan usaha pengendali yang minimum
Ada masa terbaik untuk membeli
Sebaik sahaja anda tahu apa vakum yang anda mahu, anda perlu tahu bila membelinya. Seperti kebanyakan pembelian produk pengguna, ada masa yang sesuai untuk membeli pembersih vakum. Rancang untuk berbelanja pada bulan April atau Mei (musim jualan pembersihan musim bunga).

Mengambil kesempatan daripada peristiwa diskaun bermusim ini akan membantu menghalang anda daripada membayar harga penuh untuk pembantu pembersihan rumah baru anda. Untuk petua yang lebih berguna tentang cara menjaringkan vakum pada harga jualan manis, periksa panduan kami untuk mendapatkan kesepakatan terbaik di dalam vakum.

Terdapat banyak spesifikasi produk untuk dibaca
Terdapat banyak spesifikasi produk yang berkaitan dengan setiap jenis pembersih vakum, dan ia mungkin berbaloi untuk membacanya. Perhatikan ciri-ciri yang anda tidak mahu berkompromi. Berikut adalah beberapa komponen yang perlu diingat:

Berat: Perhatikan betapa beratnya peranti baru anda.
Panjang Kord: Sekiranya anda memilih model yang kord, anda perlu tahu sama ada anda boleh merentasi seluruh bilik tanpa mencabut.
Bateri: Apabila memilih vakum tanpa wayar, perhatikan berapa lama peranti boleh beroperasi dengan bayaran tunggal (serta berapa lama diperlukan untuk mengisi bateri sepenuhnya).
Beg: Jika anda tidak mahu membeli beg penggantian secara rutin, pertimbangkan pelbagai hampagas tanpa beg.
Terdapat aksesori yang perlu anda pertimbangkan
Pembersih vakum tidak selalunya lengkap. Aksesori dan add-on juga harus memainkan peranan dalam keputusan pembelian anda.

Dyson Ball Compact Animal yang terkenal (dahulunya DC50 Animal), misalnya, dilengkapi dengan alat turbin bebas kusut, alat kombinasi dan alat tangga. Ciri bonus sedemikian menjadikan peranti ideal untuk membersihkan rambut haiwan kesayangan.

Cari peralatan ini dan sejenis untuk memudahkan kerja pembersihan anda. Perlu diingat bahawa
beberapa model termasuk aksesori, sementara yang lain memerlukan alat itu dibeli secara berasingan.

Terdapat panduan membeli vakum khusus kedai
Akhirnya, jangan mengabaikan melakukan penyelidikan membeli-belah anda. Kerja rumah tidak pernah menyeronokkan, tetapi lebih mudah dengan bantuan panduan membeli vakum khusus kedai.

Kedai seperti Lowe’s dan Overstock menawarkan panduan membeli-belah di laman web mereka. Jadi jika anda tahu anda akan membuat pembelian vakum anda daripada Best Buy, sebagai contoh, pergi ke halaman Panduan Membeli Pembersih Vacuum Cleaner peruncit. Ia membentangkan jenis model yang tersedia untuk dibeli (bersamaan dengan ringkasan ciri mereka) dan membawa anda terus ke kategori produk di laman web peruncit.

Sedia untuk memulakan membeli-belah vakum? Lihatlah Panduan Pembelian Vakum kami untuk beberapa petua tentang apa yang harus anda cari dalam produk pembersihan ini.

contoh produk yang kami supply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish (United States)